sunnuntai 8. toukokuuta 2016

Avajaisistunnoissa tutustutaan supertoscanalaisiin - ilmoittautuminen avattu


Viiniministerin Keskiviikkokomitean ja Perjantaiparlamentin avajaisistunnot pidetään 18.5. ja 20.5. teemalla Supertoscana. Illan aluksi Viiniministeri alustaa luennolla, jonka jälkeen tutustaan aistinvaraisesti 6-7 eri viiniin sekä itsenäisesti analysoiden että yhdessä keskustellen. Istunnot alkavat molempina iltoina klo 18.00 ja illan kokonaiskesto on noin 2,5h.


Ei valkoviinejä tällä kertaa.


Ohjelma

Supertoscanailaisiksi viineiksi kutsutaan niitä viinejä, joissa Toscanan paikalliseen Sangiovese rypälelajikkeeseen on sekoitettu kansainvälisiä lajikkeita, kuten Cabernet Sauvignon, Merlot, Cabernet Franc tai Syrah. Viiniministerin supertoscanalaisiin viineihin mukaan luetaan myös ne alueen viinit, jotka ovat puhtaasti kansainvälisestä lajikkeesta/lajikkeista.


ke 18.5. Supertoscana I. Keskiviikkokomitean avaus käy läpi Toscanan viinialuetta ja sen ominaispiirteitä. Luennolla käydään läpi Supertoscanan käsitettä, lähihistoriaa ja sen rypälevariaatioita. Maistelussa tutustutaan viineihin hintaryhmästä 25-45€. Osallistujamäärästä riippuen tarjolla on kuusi punaviiniä sekä alkusamppanja. Maisteluun sisältyy myös valikoituja juustoja sekä leikkeleitä. Illan hinta on 49€/hlö (sis. alv 24%).

pe 20.5. Supertoscana II. Perjantaiparlamentin luento syventää keskiviikon aihepiiriä. Maistelun viinit sijoittuvat hintakategoriaan 50-150€. Mukana alkusamppanja ja kuusi punaviiniä sekä aiheeseen sopivat juustot ja leikkeleet. Illan hinta on 79€/hlö (sis. alv 24%).Paikkana on Nomad Cellars osoitteessa Annankatu 22. Tilasta löytyvät viinilasit ja muut maisteluun tarvittavat materiaalit. Tilaisuuteen sisältyvät myös PowerPoint -esitys ja muu oppimateriaali. Molempiin maisteluihin otetaan max. 14 osallistujaa. Ilmoittautuminen sähköpostina osoitteeseen info@viiniministeri.fi.Kun ilmoittaudut Viiniministerin tapahtumiin niin ilmoitathan ensimmäisellä kerralla henkilötiedot: 1) nimi, 2) osoite, 3) puhelinnumero ja 4) sähköposti. Paketti ei ole henkilökohtainen vaan esteen sattuessa voitte tarvittaessa pyytää vaikkapa ystävänne tilallenne. Laskutus tapahtuu viikkoa ennen tilaisuutta. Postilaskutuksesta 5€ laskutuslisä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti